Termeni și condiții

In tot continutul si cuprinsul acestui document prin vizitator sau utilizator intelegem orice persoana juridica sau fizica care viziteaza sau acceseaza www.turism-caseiu.ro, indiferent de sectiunea pe care o acceseaza sau o viziteaza in site sau de actiunea pe care intentioneaza sa o intreprinda prin intermediul siteului si a paginilor www.turism-caseiu.ro. In momentul accesarii site-ului acceptati sa va supuneti acestor termeni si conditii de utililizare indiferent de paginile sau sectiunile pe care le vizitati in site ori de actiunea pe care doriti sa o intreprindeti prin intermediul paginilor www.turism-caseiu.ro. Acceptati posibilitatea ca pe viitor acesti termeni sa se modifice fara vreo notificare prealabila. Neacceptarea acestor termeni si conditii atrage obligatia vizitatorului, utilizatorului, membrului, partenerului respectiv de a inceta imediat accesarea siteului www.turism-caseiu.ro. De fiecare data cand vizitati acest site aveti obligatia sa verificati daca termenii si conditiile au fost modificate.

Reguli Turisti, antifrauda

Este posibil ca unele aspecte sa nu fie afisate de catre unitatile de cazare in oferta lor. Inaintea achitarii avansului unei unitati de cazare asigurati-va ca ati luat la cunostinta si ati inteles din convorbirile telefonice si/sau scrise cu receptia, proprietarul sau persoana de contact ce conditii va sunt oferite pentru tariful oferit. Inainte de a face o rezervare asigurati-va ca nu sunt intentii de frauda consultand urmatoarele aspecte:

– unitatea mai apare si pe alte site-uri de profil
– poate fi contactata si pe un numar de telefon fix (emailul si telefonul mobil pot fi temporare)
– nu trimiteti bani in avans
– are un website propriu in care isi prezinta serviciile
– in cazul unor opinii postate de catre alti turisti, consultati impresiile acestora cu privire la unitatea respectiva.

Reguli Copyright

Continutul, grafica, solutiile de rezolvare software si incadrari in pagina ale siteului www.turism-caseiu.ro, continutul video si audio, sursele paginilor si tot continutul existent care include dar nu se limiteaza la texte si fotografii sunt protejate de legea dreptului de autor. Utilizatorii si partenerii siteului www.turism-caseiu.ro sunt de accord sa cedeze exclusiv, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizare, adaptare, modificare si retransmiterea continutului cu care a contribuit la site. Orice folosire neautorizata a continutului de pe siteul www.turism-caseiu.ro se considera o incalcare a legii dreptului de autor ori a altor legi in vigoare. Ne rezervam dreptul de a actiona in instanta in virtutea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe pentru orice incalcare a drepturilor de autor sau proprietate intelectuala, ori incalcarea prevederii a copyright-ului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

CENTRUL DE PROMOVARE TURISTICĂ COMUNA CĂȘEIU